Analiza senzorială este o disciplină științifică care aplică principii ale proiectării experimentale și analizei statistice la utilizarea simțurilor umane (vedere, miros, gust, atingere și auz) în scopul evaluării produselor de consum. Aducem o experiență de peste 30 de ani în cercetarea senzorială pentru a ajuta grupurile de cercetare și dezvoltare, marketerii, echipele de vânzări și producătorii să își optimizeze caracteristicile produsului.
Oferim testare senzorială pe toate matricile de produse alimentare, cum ar fi:
- Produse lactate
- Carne si produse cu carne
- Cereale si produse din cereale
- Fructe si legume
- Oua si produse cu din oua
- Produse dulci (ciocolata, miere, prajituri, etc.)
- Uleiuri si grasimi
- Fructe cu coaja lemnoasa si fructe uscate
- Condimente
- Peste si fructe de mare
- Ceai si cafea
- Ape si bauturi, etc.
Analize organoleptice:
- Aspect
- Aroma
- Consistenta
- Culoare
- Gust
- Miros
- Proportii componente
- Forme si dimensiuni
- Corpuri straine
- Infestare
- Impuritati, etc.
Pentru mai multe informatii, puteti lua oricand legatura cu un reprezentant ICA R&D, pentru a va pune la dispozitie toate informatiile necesare si a va indruma in alegerea setului de analize de care aveti nevoie ca apoi sa va putem face o oferta de servicii potrivite situatiei si produsului dumneavoastra.
Our most common tests & services
Analize, teste, audit, monitorizare.
Analize, teste, audit, monitorizare.
Analize, teste, audit, monitorizare.
Analize, teste, audit, monitorizare.
All our tests & services
Analize, teste, audit, monitorizare.
Analize, teste, audit, monitorizare.
Analize, teste, audit, monitorizare.
Contactati-ne pentru servicii de cercetare si dezvoltare personalizate.
Consultanta de specialitate in materie de calitate si siguranta a produselor.
Inspectie si audit de specialitate in domeniul productiei de alimente
Oportunitati de instruire si dezvoltare intr-un laborator cu dotare moderna
Centru stiintific de cercetare si dezvoltare.